MEISTÄ

Vuosikymmenten kokemus ja ahkera kouluttautuminen takaavat asiantuntevan palvelun.

 

Olemme nykyaikainen teknisen kaupan liike, joka palvelee asiakkaitaan korkealla asiantuntemuksella ja kokemuksella perinteitä kunnioittaen ja uusimpaan tekniikkaan kouluttautuen. Näin varmistamme, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella asinatuntemuksella nyt ja tulevaisuudessa.

 

Kokemäen Varaosa Oy:llä on pitkät perinteet, sillä yritys on peustettu vuonna 1984. Pitkä historia antaa meille perspektiiviä aistia alan uusia tuulia ja ennakoida kehitystä.

 

Kuulumme Fixus-ketjuun, joten meillä Koivunen Oy:n laaja tuotevalikoima käytettävissämme. Kattava varastomme varmistaa sen, että yleisimmät varaosat löytyvät meiltä suoraan hyllystä.

 

Viime vuosina olemme panostaneet vahvasti myös käsi-, sähkö- ja puutarhatyökaluihin. Olemme valtuutetttu Bosch Pro Dealer -myymälä sekä Husqvarnan edustaja. Littyi tarpeesi sitten varaosiin, puutarhatyökaluihin, grilleihin tai vaikka robottiruohonleikkureihin, ratkaisu löytyy meiltä.

 

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja keskustelemaan eri ratkaisuista.

SOITA JA TIEDUSTELE:

010 666 3500

SOITA JA TIEDUSTELE:

010 666 3500

KOKEMÄEN VARAOSA OY

 

Kokemäen Varaosa Oy on nykyaikainen teknisen kaupan liike, joka palvelee asiakkaitaan korkealla asiantuntemuksella ja kokemuksella perinteitä kunnioittaen ja uusimpaan tekniikkaan kouluttautuen. Perinteikäs yritys on perustettu vuonna 1984.

MA - PE:

LA:

SU:

8:00 - 17:00

8:30 - 13:00

SULJETTU

la 18.1.2020:

 

 

8:30 - 12:00

 

 

KOKEMAENVARAOSA.FI

© 2019 KOKEMÄEN VARAOSA OY.  ALL RIGHTS RESERVED.